top of page

DESIGN & ARKITEKTUR

BYGGLOV

Nybyggnation, tillbyggnad, ombyggnad

Läs mer om bygglov här >>

Nybyggnation, ombyggnation & tillbyggnad kan vara krångligt. Det är allt i från byråkratiska processer där papper ska skickas fram och tillbaka innan bygglovet är godkänt. Finns det befintliga ritningar kan jag utgå från de, annars kommer jag och mäter och upprättar nya. Jag tar ansvar från start till mål så att ni ska kunna känna er trygga och kunna fokusera på det som är viktigt för er.

WEBBDESIGN

Hemsidor, webbshoppar

Läs mer om webbdesign här >>

Vi skapar webbdesign som återspeglar din verksamhet. Ett professionellt ansikte utåt med fokus på funktion & enkelhet. Vi ser självklart också till att din hemsida eller webbshop lever upp till de tekniska krav som ställs för en effektiv marknadsföring och en kompetent kundupplevelse.

INREDNINGS

ARKITEKTUR

Kontorsytor & offentliga utrymmen, privatbostäder

Läs mer om inredning här >>

Efter examen på The Art Institute of Atlanta jobbade jag ett år i USA och det var då jag insåg att den Skandinaviska minimalistiska designen är den jag älskar. Vita ytor och blanka målardukar motiverar mig och mitt mål är att kunna visa vad man kan skapa med dessa vita ytorna eller blanka målardukarna. 

 

Nu har jag jobbat i över 5 år med att skapa restauranger, fantastiska hemmiljöer, sommarstugor, nybyggnationer, renoveringar osv osv. Inget projekt är för stort eller för litet eftersom varje situation har sin egen arkitektoniska utmaning.

GRAFFISK DESIGN

Logotyper, annonser, presentationer

3D visualiseringar

Vi kan exempelvis hjälpa dig med:

3D Visualiseringar

Planlösningar

Logotyper

Annonser

Banners

Foto

Kundpresentationer

... och mycket mycket mer. Kontakta oss om du vill veta vad vi kan hjälpa

bottom of page